Wij redden mensenlevens
Heartbeat

EHBO cursus op locatie / incompany

Weet jij wat je moet doen bij een ongeluk? Zo niet, dan kan onze EHBO-cursus van het Rode Kruis jou daarbij helpen. Het is toch geruststellend om te weten hoe je kunt handelen in plaats van hulpeloos toe te kijken. Wij bieden deze EHBO cursus incompany aan, wat al voordelig is vanaf 6 personen.

EHBO cursus Volwassenen

Met de EHBO-cursus leer je onder begeleiding van een gecertificeerde docent alle benodigde vaardigheden en oefen je deze. Je leert onder andere hoe je een slachtoffer veiligstelt en hoe je de toestand van het slachtoffer beoordeeld.

  • Zo krijg je training in reanimatie met en zonder AED, leer je hoe je wonden, bloedingen en brandwonden moet behandelen. Ook weet jij na deze EHBO-cursus precies hoe je moet handelen bij bewusteloosheid, botbreuken, verstikking en hoofd- of wervelletsel. Je leert wat de eerste tekenen van hart- en vaatproblemen zijn, zodat je sneller reageert en overlevingskans vergroot. Samen met de tips en begeleiding van onze instructeurs, oefen je realistische scenario’s en kan jij EHBO verlenen en zorg je ervoor dat je collega’s in veilige handen zijn.
  • Na afloop van de EHBO cursus ontvang je een certificaat. Welk certificaat je ontvangt hangt af van de duur van je EHBO cursus en welke onderwerpen er zijn behandeld. Zo ontvang je bij een 20-uur durende cursus een wereldwijd erkend certificaat en bij een 8-uur durende cursus het Europees erkend Rode Kruis certificaat. Bij het sturen van het aanbod voor de EHBO cursus denken wij aan de behoeftes van jouw bedrijf en passen het aanbod daarop aan.

EHBO cursus Kinderen en Baby's

Weten hoe je een kind of baby eerste hulp kunt verlenen? Je leert het bij de EBHO-cursus Kinderen en Baby’s. Tijdens de cursus komen er andere onderwerpen aanbod dan de cursus voor volwassenen. Kinderen en Baby’s kunnen namelijk andere letsels oplopen of hebben een grotere kans op letsel in vergelijking met volwassenen. Na 1 dag cursus te hebben gevolgd ontvang jij een wet IKK goedgekeurd Rode Kruis Certificaat. Hiermee laat jij zien dat jij weet wat te doen wanneer een kind zich verslikt ineen snoepje of een lelijke val van de trap heeft gemaakt.

Workshop EHBO Kinderen en Baby's

Naast dat we een EHBO-cursus voor kinderen en baby’s kunnen aanbieden, kunnen we hiervoor ook een workshop op locatie aanbieden. Deze workshop is ideaal voor iedereen die met jonge kinderen in aanmerking komt. In deze 3-uur durende workshop behandelen we namelijk de zeven meest voorkomende ongelukken bij kinderen en baby’s. Let op: bij deze cursus ontvang je alleen een bewijs van deelname dus geen certificaat.

Klanten over BHVNederland

Neem contact op met je persoonlijke specialist

Remco Wouters

Accountmanager

+31 (0) 6 31 69 37 57
remco@bhvnederland.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes