Wij redden mensenlevens
Heartbeat

BHV cursus op locatie / incompany

Het hebben van één of meerdere BHV’ers binnen je bedrijf is verplicht. Naast dat wij standaard cursussen aanbieden, bieden wij ook een praktische en flexibele oplossing om je medewerkers op te leiden in BHV. Onze Incompany BHV training biedt de perfecte mogelijkheid om de BHV-cursus op eigen locatie te organiseren, volledig afgestemd op de specifieke risico’s en behoeftes van je bedrijf.

Ons aanbod

  • Wij bieden onze incompany BHV training aan voor elk formaat bedrijf, kleine of grote ondernemingen of vrienden/familie. Hiermee zijn wij erg flexibel en leren wij jullie met plezier BHV die direct kan worden toegepast op jouw bedrijf.
  • Voor de incompany BHV training is een minimale groepsgrootte van zes personen het voordeligst, uiteraard is dit niet vereist. De ruimte die benodigd is, is een grote kantine of hal. Voor de brandtraining, wat onderdeel is van de BHV-cursus, is er een openruimte nodig bijvoorbeeld een parkeerplaats. Geen openruimte? Geen zorgen onze VR-training incompany lost dit probleem op.
  • Wij leren jullie levens redden op elk gewenst moment. Onze incompany BHV trainingen worden doordeweeks, in het weekend en zelfs ‘s avonds aangeboden.
  • Naast flexibiliteit in locatie en moment. Bieden wij onze incompany BHV trainingen ook in de Engelse en Poolse taal aan. Zo zorgen wij er samen voor dat écht elke collega een leven kan redden.

Wat bieden we nog meer?

Wist je dat we niet alleen BHV-trainingen op locatie geven maar ook andere trainingen? Zo bieden wij de volgende BHV-trainingen ook aan op locatie.

  • Hoofd BHV. Bij deze training word je één op één met een van onze adviseurs opgeleid tot hoofd BHV-er. Als hoofd BHV’er ben jij het aanspreekpunt. Jij bewaakt de veiligheid binnen de organisatie en weet de wettelijke richtlijnen te vertalen naar de praktijk. Jij houdt toezicht op het BHV beleid van jouw organisatie, organiseert de BHV structuur en zorgt ervoor dat je bedrijf voorbereid is op alle noodsituaties.
  • Ploegleider BHV. Na het volgen van deze training ben je in staat leiding te geven aan een BHV-ploeg. Jij weet het BHV plan om te zetten naar de praktijk en bereid jouw BHV-ploeg voor op incidenten. Tijdens deze Incompany training wordt de theorie toegepast op de specifieke risico’s en situaties die voor jouw bedrijf gelden.
  • Preventiemedewerker aanstellen. Bij deze training leer jij hoe jij je werkgever kan ondersteunen in het waarborgen van de veiligheid en gezondheid van de werknemers. Tijdens deze training leer jij de theorie direct toe te passen binnen jouw bedrijf. Samen met jouw mede preventiemedewerkers of alleen.
  • BHV Code 95. Ben je werkzaam in het beroepsgoederenvervoer? Dan moet je voldoen aan de Code 95. Wij bieden deze training, die goedgekeurd is door het CBR, op locatie aan. Zo verdien je de 7 punten voor jouw rijbewijs en doe je kennis op hoe jij moet en kunt handelen in noodsituaties.

Klanten over BHVNederland

Neem contact op met je persoonlijke specialist

Remco Wouters

Accountmanager

+31 (0) 6 31 69 37 57
remco@bhvnederland.nl

Al meer dan 10 jaar succesvol
bij onze klanten

Trainingen met erkend certificaat
Kiwa gecertificeerd opleider
Advies op maat
Landelijke dekking
Blijf op de hoogte van BHVNederland!
Ontvang regelmatig onze nieuwsbrief met actualiteiten
BHVNederland
Braillelaan 9 – 5e etage
2289 CL Rijswijk
Bel 085 201 47 33
Voor alle vragen over cursussen, aanvragen informatie of offertes